+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion - hotel Nobys Bewertungen

Hotelbewertung

78%
Gut

by 12 reviews

  • Personal

    81%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    73%
  • Komfort

    82%
  • Preis-leistungverhältnis

    72%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Ivo

Älteres Paar, 28.8.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miroslav Stoček

Einzelreisende, 31.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
43 %
  • Vůbec se mi nelíbilo servírování snídani ta měla být do 10 hodin my jsme chodili v 9 hodin potraviny nedodávany v případě dotazu na moučník že už nemají další den servírování moučniku který byl na snídani podáván jako desert po večeři akorát polítý nějakým drezingem nebo co to bylo.,dále čekání mezi polévkou a druhým menu neskutečně dlouho dokonce nám bylo že nemají tolik hlubokých talířů na druhé menu s tím že najednou přišlo mnoho lidí kteří mají polopenzi ,čekání mezi druhým jídlem a desertem 30 minut stopovali jsme to neskutečné velký vrchol ve středu podávána špenatová polévka ve čtvrtek to stejné akorát vjiném barevném provedení s tím že se tam dá smetana tak to změní barvu a chuť ,ve středu podáváno na druhý chod rýže která byla studená ale bylo nám řečeno že se to tak podává a kuchař chtěl vědět jak se to ujme s ti bychom problém neměli ale v pátek podávána stejná rýže akorát domíchamo trochu žampiónu a kuřecího masa ,a největší dva vrcholy na závěr v pátek na hotel přijela větší skupina lidí s tím že dělali kravál do 2 hodin v noci ,po dotazu personálu nám bylo sděleno že jim říkala až jsou klidnější a při odjezdu jsme chtěli klíče s kolárny ale ty jsme nedostali že s nemá odjeli ti hosté co dělali den předtím ten kravál tak toto si myslíme že neodpovídá hotelu který má 3 hvězdy a v životě už bych tam nejel a taky nikomu nedoporučil.Samozřejmě budu na metu hledat nějaké servery kde se můžu podělit s lidmi o tuto skutečnost.

Personál
0
Služby
1
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
2

Ota Melcher

Gruppe von Freunden, 15.6.2016

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vstřícný a příjemný personál.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion - hotel Nobys replied to this review.
Děkujeme, pane Oto, za hodnocení.

Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

Hotel Nobys

Martin Všetečka

Einzelreisende, 8.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Naprosta spokojenost se vsim jidlo,ubytovani ,obsluha!!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Penzion - hotel Nobys replied to this review.
Dobrý den, pane Všetečko,

moc děkujeme za Vaši recenzi a budeme se těšit, že Vás zase někdy uvidíme!

Petr FILIP

Anonymus

Älteres Paar, 2.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
78 %
  • velmi dobrá kuchyně, tiché místo v docházkové vzdálenosti centra, velmi ochotný personál

  • hotelová restaurace podává jen snídaně a večeře

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Penzion - hotel Nobys replied to this review.
Dobrý den,

děkujeme za Vaši recenzi.

Letos jsme otevírací dobu restaurace upravili:

Bude otevřeno denně 10:00 - 22:00.

Otevíráme 1.dubna 2016

Romana Kotrbatá

Älteres Paar, 26.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

František Habuda

Älteres Paar, 7.9.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • - veřejné prostory dobře vybyvené i kvalitní starobylý nábytek, prostorné chodby, koberce - ochotná a pružná obsluha, která ale mnohdy více nesvede, nemá jak

  • -Mírně jsme byli překvaleni nutnosti platit pobyt již při příjezdu, přičemž někteří platili až po ukopnčení pobytu (asi lepší známí?) - k jídlu na oběd a večeři bylo po 3 dny stejné menu (drštková a kančí guláž). To přece již je za hranici stravovacích norem!Museli jsme se stravovat v jiné restauraci !? - na pokoji, kde jsme byli ubytováni (č. 3) je velmi, velmi špatné osvětlení, při kterém nelze večer vůbec číst, psát (1 matná koule ve výši á 3 m) a 1 lampička na jediném nočním stolku !! -i když jsme objednávali ubytování jako manželský pár, dostali jsme pokoj s oddělenými lůžky, které byly na opačných rozích pokoje a nešly k sobě přisunout - snídaně dne 7.9.2014 byla bez teplého jídla (vhodný by byl alespoň párek nebo vajíčko), ale aspoň jsme nepřibrali - hotel nemá žádné označení, vyjma na plachtě Markýzy, pokud byla vyrolována ( jinak nic ani na jídelním listku za vylohou)

Personál
9
Služby
7
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7
Penzion - hotel Nobys replied to this review.
Dobrý den, pane Habudo,

děkujeme za Vaši přínosnou recenzi.

Zapracovali jsme na zlepšení, rádi Vás zase uvidíme.

Sndaně jsou i s teplým bufetem, dbáme na ubytování dle objednávky, lampičku jsme již dokoupili :-).

Restaurace bude otevřená každý den 10:00 - 22:00 od 1.4.2016 a bude možno vybírat z běžného jídelního lístku, polopenze i grilovaných specialit na otevřeném ohni.

Anonymus

Gruppe von Freunden, 22.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Byli jsme velmi spokojeni se vším(tak jak i při předchozích návštěvách hotelu) a rádi se budeme do Nobysu vracet.Roudničtí

Personál
9
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 19.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Hotel je odpovídajícím způsobem vybaven, poskytuje kvalitní ubytování i stravování. Má velmi dobré zázemí i po stránce sportovní. jako aktivní dovolená mohu jenom doporučit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 23.6.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Kačmař,

Einzelreisende, 28.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
32 %
  • - absolutní amatérismus - jídlo studené - nápoje omezené

Personál
1
Služby
2
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
1

Vladimír Hes

Einzelreisende, 9.6.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.